Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Marokkaanse gehaktballetjes met courgette en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: lamsgehakt, ui, gember, look, peper
Quesadilla's met kip, paprika, mais, spinazie en kaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Pastilla met kip en amandelen
Ingrediënten: filodeeg, gemalen amandelen, suiker, eieren, kippenbouilllon
Pittige lamskoteletten en avocadosalsa
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Tajine van kip, groene olijven en citroen
Ingrediënten: kipfilets, gekonfijte citroenen, kippenbouillon, groene olijven, grof zeezout en peper
Gemarineerde kip met feta, Marokkaanse wortelen en yoghurtsausje
Lamsspiesjes met nectarine en couscous
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: munt, peterselie, olijfolie, peper, zout
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie