Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Pompoensoep met tofoe
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder