Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen

Sergio Herman

Voor de lamsrouleau: Snijd de schoongemaakte lamsbout in gelijke stukken, sla ze voorzichtig plat, kruid ze met ...
Ingrediënten: lamsbout (zonder bot), currypasta, olijfolie, limoen, peper en zout
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Fazant met witloof, spruitjes, rösti-aardappelen en roomsaus met Orval

Begin de dag op voorhand met de mosterdcrunch (A). Meng deel 1 van de bloem met het kastanjemeel, de hazelnootpoeder ...
Ingrediënten: fazant, Orval, boter, peper, zout
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Finale Mijn Pop-uprestaurant!- Lamskroontje wortel en raap

Mijn Pop-uprestaurant!

Begin met de papillot. Schil de kleine wortelen. Was ze. Kruid met peper, zout en olijfolie. Draai ze in een papillot. ...
Ingrediënten: lamskroon, panko, limoen, citroen, sinaasappel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Pappardelle met haas

Pel de ui, maak de wortel en de selderij schoon en snijd in stukken. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ...
Ingrediënten: verse pappardelle, wortel, ui, bleekselderij, rode wijn
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kaaskroketjes met Brugge oud

Maak een roux van boter, bloem, room en de groentebouillon. ...
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 6 personen

Zuurdesemtoast met krabsla en avocado uit La Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de krabsla: kook de krabben in een court bouillon. Breek de schalen en haal het vlees uit de krab. Snij fijn. ...
Ingrediënten: Noordzeekrabben, Court-bouillon, verse mayonaise, sjalot, peper
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Lam met structuren van pastinaak en sherrysaus van Het Vijfde Element

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de pastinaakcrumble: schil een pastinaak. Cutter fijn. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. Droog ...
Ingrediënten: pastinaakcrumble, aardappel (gekookt), eieren, bloem, peper
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma

La Mamma

Voor de tarbot: Hak de tarbot in twee. Snij in moten met de graat er nog aan. Grill in een zeer warme ...
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Escaloperolletje met spek, mozzarella en kappertjessaus

Snijd het kalfsvlees in 8 plakjes. Sla ze tussen 2 vellen keukenpapier plat met een deegroller. Beleg elk plakje ...
Ingrediënten: mager kalfsvlees (van de rug), rookspek, versgemalen peper en grof zout, mozarella (1 bol, ongeveer 150 gram), grote tomaten
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Hartige pannenkoek met tomaat, bieslook en gemarineerde zeewolf

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Meng de ingrediënten voor de marinade, en marineer de zeewolf gedurende een tweetal uur in deze marinade. ...
Ingrediënten: tomaten, zeewolffilets, boekweitbloem, scharreleieren, melk
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen