Gevulde zoete aardappel met eendenborst, mango en boterraapjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de gevulde zoete aardappel: was de zoete aardappelen. Snij ze overlangs in twee. Stoom in de schil gaar. ...
Ingrediënten: eendenborsten, zeezout, zwarte peper, zoete aardappelen, rozemarijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Varkenskroon met aardappelsalade en boontjes en sabayon

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de aardappelsalade: maak een mayonaise. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng de dooiers ...
Ingrediënten: aardappelen (gestoomd en geschild), ei (hardgekookt), zoetzure augurken, ui, bieslook
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Stoofpot van kokkels met spek en boerenkool

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Was en snij de groenten (prei, sjalot) fijn. Verwijder eventueel de buitenste bladeren van de boerenkool, spoel ...
Ingrediënten: olijfolie, (paarse) boerenkool, prei, look, sjalotten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Chocoladetaartjes en een Grog

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de taartjes: Meng de zachte boter onder de rietsuiker. Was de sinaasappels. Rasp de zeste bij de boter ...
Ingrediënten: boter (op kamertemperatuur), rietsuiker, eieren, polenta, amandelpoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bereid de asperges: Maak de asperges schoon. Schil rondom van de punt naar beneden. Snij het 'kontje' ...
Ingrediënten: Belgische asperges, Griekse yoghurt, verse mayonaise, komkommer,
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Gluten- en lactosevrije muffins voor Sinterklaas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: sojaboter, suiker, eieren, amandelpoeder, rijstbloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het roosteren van de macadamianoten. Leg ze op een ovenplaat en zet ze ongeveer 5 minuutjes in een oven ...
Ingrediënten: kabeljauw, selder, groene kool, bieslook, cottage cheese
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken tong met bloemkoolstoemp en kerstomaatjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de stoemp: Schil de aardappelen. Snij in stukjes (ongeveer 2 à 3cm). Leg in koud water en giet af. Stoom ...
Ingrediënten: spuitwater, limoenen, munt, aardappelen (loskokend), bloemkool
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Hak het chilipepertje fijn en pers de knoflook. ...
Ingrediënten: tomatenblokjes, olijfolie, wortel, zoete aardappel, rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen