Geroosterde venkel- en wortelsoep met gember
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutkoekjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
"Oranje boven": pompoensoep met kokos en pesto-omelet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Konijnensaté’s met sesam en mangodip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: satéstokjes, munt, witte wijn , rijstazijn, arachideolie
“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: kaneel, nootmuskaat, slagroom, vanille-ijs, eieren
Trio van roerei met zalm, Ganda Ham en foreleitjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, gerookte zalm, Ganda ham, olijfolie, viseitjes