Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gebakken kippenblokjes met maïssalade en chilimayonaise
Ingrediënten: gekookte maïskolf of, maïs, platte peterselie, fijngesnipperde rode ui, feta
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Vistaco met frisse groentjes en chipotlesaus
Ingrediënten: tortilla's, witte vis naar keuze, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tapas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gekookte aardappelen, peper en fleur de sel, look, tijm, laurierblaadjes
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lamssamosa's met groenten
Gebakken sardines met patatas bravas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, peper, zout, suiker, olijfolie
Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg
Ingrediënten: olijfolie, ui, courgette, wortelen, groene paprika