Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Fruitsalade "Onder De Palmbomen": kiwi, mandarijn en banaan

Pel de bananen en snij in de lengte in twee. ...
Ingrediënten: bananen, mandarijnen, kiwi's, ,
Voor kinderen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Marsepeinbolletjes met kokos of cacao

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Bessenmilkshake van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Mix de milkshake volgens het videorecept. ...
Ingrediënten: blauwe bessen, diepvries rood fruit, banaan, amandeldrink, kaneel
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

In de kijker: Aardbeien met romige Amaretto-munt crème

Snijd de aardbeien in kleine stukjes, strooi er wat suiker over en verdeel ze over de glazen. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Trifle van rood fruit, yoghurt en granolacrumble van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Doe de havervlokken, honing en grofgehakte noten in een pan. Verhit, roer regelmatig tot het begint te verkleuren ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, citroenmelisse, noten, havervlokken, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Scampibrochette met appel en currymousseline

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Pel de scampi en laat het staartje eraan, haal het darmkanaal eruit. Prik de scampi’s op een brochette. Kruid ...
Ingrediënten: appel, curry, tomaat, eidooiers, water
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen