Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Tomatenchutney
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zout, kristalsuiker, gele rozijnen, verse gember, verse look
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper
Milde Indische curry met groenten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken