Gegrilde asperges en oesterzwammen met venkelslaatje, seitangehakt en lavash
Ingrediënten: groene asperges, oesterzwammen, venkel, sinaasappel, seitangehakt
Lenterolletjes met gekonfijte pompoen en chocolade energy bars met gepofte quinoa
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gepofte quinoa (of rice krispies), kokosolie, ahornsiroop, cacaopoeder (ongezoet), geroosterd sesamzaad
Quorn Singapore noedels
Ingrediënten: Quorn gehakt, barbecuesaus, knoflookteentje, geplet, rijstwijn of droge Sherry, rode chilipeper, ontpit en fijngesneden
Chinese kool in de wok
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Chinese kool, tofu natuur, sojasaus, suiker, water
Aziatische groenten met kokosschuim
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: lichte sojasaus, mie (fijne noeders), kokosmelk, Groenten naar keuze (jonge ui, Chinese kool, Chinese radijs), groentebouillon
Gebakken vegetarische noedels
Truong Thi Quyên (Gwen) - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: nestnoedels, Chinese kool, grof gesneden, champignons, in plakjes gesneden, lente-ui in ringetjes (wit en groen apart houden), wortel, in julienne gesneden