Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Gemberlimonade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gember, agavesiroop, limoensap, citroengras, limoen
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Rijstvermicelli met zeevruchten en pindasaus
Ingrediënten: rijstvermicelli, scampi, gepeld en ontdaan van darmkanaal, inktvisjes, lichaam in ringen, andere delen grof gehakt, waterspinazie, tofoe, in repen van 5 mm gesneden, gefrituurd
Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstvermicelli , filet pur, gemalen citroengras, uien, knoflook
Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: scampi, loempiavelletjes (Springroll Pastry), sla, eigeel, wijnazijn
Rundshaas met buikspek en Thaise kruiden
Ingrediënten: runderhaas, boter, buikspek, spitskool, rucola
Noedels met gestoofd buikspek