Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Trifle van peer, pudding en cake
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: melk, maïzena, rietsuiker, eidooiers, vanillestokken
Tajine met lamsgehaktballetjes en zoete aardappelen
Lamsribbetjes met paneermeel, peterselie en citroen
Ingrediënten: volkoren- of zuurdesembrood, fijngehakte bladpeterselie, citroen (fijngeraspte schil), look, olijfolie
Tajine met kip en abrikoos
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Engelse stoofpot met prachtige groene zomergroenten en stukjes achterham
Beef Wellington
Ingrediënten: rosbief, bladerdeeg, witte champignons, gedroogde ham, sjalot
Marokkaanse schapenragout met couscous
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van