Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Brownie met hazelnoot, passievrucht en crème anglaise
Ingrediënten: eieren, suiker, chocolade (55%), boter, bloem
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Stoeftaart met roomijs en meringue, marsepein en roosjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: marsepein, rode kleurstof, groene kleurstof, suikerbonen, Straciatella Roomijs (Sofie Dumont)
Lam met structuren van pastinaak en sherrysaus van Het Vijfde Element
Ingrediënten: pastinaakcrumble, aardappel (gekookt), eieren, bloem, peper