Traaggegaarde lamsbout uit de oven

Pieter Declercq

Rooster alle kruiden van deel 1 in een pan zonder vetstof voor een minuut of twee tot je de geur begint te ruiken ...
Ingrediënten: lamsbout (2,5kg à 3kg), zwarte peperbollen, kruidnagels, kardemom, venkelzaad
Beginner Meer dan 90 minuten Mediterraans 4 personen

Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. ...
Ingrediënten: schapenschouder (met been), look, ui, oregano, rozemarijn
Beginner Meer dan 90 minuten Grieks Hoofdgerecht 4 personen

Stoofpotje van lamsvlees met kruiden, kastanjes en gegrilde butternut

Verhit de helft van de olie in een stoofpan. Fruit de fijngesnipperde sjalotten en (eventueel) de geraspte gember ...
Beginner Meer dan 90 minuten Mediterraans 4 personen

Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen. Verwijder de oogjes. Snij in plakjes en daarna in kleine blokjes. Doe ze in een kookpot. ...
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Beginner Meer dan 90 minuten Spaans 4 personen

Panna cotta met aardbeien, gember en koriander

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de kokos met de room en de suiker. Week de gelatine in koud water en voeg toe wanneer de melk warm is. Voeg ...
Beginner Meer dan 90 minuten Aziatisch Dessert 4 personen

Langzaam gebakken Grieks lamsvlees

Bill Granger - Bill's Food

Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de lamsbout in een grote braadslee en voeg flink wat peper en zout toe. Bestrooi ...
Ingrediënten: olijfolie, witte wijn , citroen (in kwartjes), citroen (sap), oreganoblaadjes
Beginner Meer dan 90 minuten Grieks Hoofdgerecht 6 personen

Babi pangang van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Vermeng alle ingrediënten voor de marinade ...
Ingrediënten: varkenslapjes , zoete ui, water, zout, basmatirijst
Beginner Meer dan 90 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Heerlijk broodje "banh mi" van de Vietnamese foodtruck Banh mi

VTM Koken At The Festivals

Leg de baguette een aantal minuten in de over zodat deze lekker krokant wordt. (soms wordt dit broodje ...
Ingrediënten: varkensschouder, suiker, zout, 5-kruidenmengeling, zwarte peper
Beginner Meer dan 90 minuten Aziatisch 4 personen

Sushi van Albert Verdeyen

Albert Verdeyen - Start to Cook

Kook de rijst. Voor 1 volume rijst gebruik je 2 volumes water. Voeg de suiker, de Chinese azijn en het snuifje ...
Ingrediënten: rijst, suiker, Chinese azijn, zout, verse koriander
Beginner Meer dan 90 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 2 personen