Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Taart met braambessen en appels
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, boter (+ extra voor invetten), basterdsuiker (+ extra voor bestrooien), Bramley appel (in 16 partjes), Cox appels (in 8 partjes)
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Wortel-Rozijnentaart met chocolade-rumsaus
Ingrediënten: bladerdeeg, abrikozenjam, geroosterde fijngehakte hazelnoten, eetbare lentebloemen, gele rozijnen