Tortilla met paprika en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria rode paprika, Flandria gele paprika, Flandria groene paprika, Flandria ui, chorizo
Tajine van zeeduivel met olijven en ratte-aardappeltjes
Ingrediënten: zeeduivelstaart zonder vel, knoflook, rode paprika, ratte-aardappeltjes, droge witte wijn
Sesam zalm met avocado en komkommerslingers
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes
Tajine van kip met olijven en ingemaakte citroen
Ingrediënten: boerenkip van 1 1/2 kg, in stukken verdeeld, uien, koriander, bladpeterselie, sap van 1 citroen
Tapa van kleine inktvisringetjes met tomaten en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: cayennepeper, boter, knoflook, ui, gepelde tomaten
Tajine van kefta en tomaat
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lamsgehakt, uien, fijngesneden, knoflook, vleestomaten, gemalen komijn
Ossobuco met zeewolf
Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ijslandse zeewolf, gepelde en ontpitte tomaten, wortels, in brunoise gesneden, witte koolrabi, in brunoise gesneden, sjalot, fijngesneden
Lamskroon met muntpesto
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: jonge worteltjes, ras-el-hanout, munt, pijnboompitten, olijfolie
Plokkfiskur
Dagny Ros Asmundsdottir - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauw of schelvis, aardappelen, uien, melk, bloem