Kip tikka massala

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Gerookte schelvis met citroentijm

Hak de dille fijn. ...
Ingrediënten: dille, gerookte schelvis, magere melk, citroentijm, boter
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Indisch stoofpotje met rundvlees, maiskoekjes en rijst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe komijnzaad en korianderzaad in een vijzel. Stamp fijn. Voeg nog een theelepel kurkuma en tarmeriek toe. Rasp ...
Ingrediënten: rundstoofvlees, ghee, ui, geraspte kokos, sjalotten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Indisch 4 personen

Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Piri piri kan je kopen, maar ook gemakkelijk zelf maken. Doe alle specerijen voor de mengeling in een vijzel. Meng ...
Ingrediënten: olijfolie, gele ui, look, gember, aardappelen (vastkokend)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Afrikaans 4 personen

Thais soepje met vongole en kokos

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de verse visbouillon: neem een grote pot met drie liter water. Voeg het visafval,  gewassen en grofgesneden ...
Ingrediënten: visafval (graten en kop zonder kieuwen, geen vette vis. Wel tong, tarbot...), water, witte wijn, wortelen, venkel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Thais 4 personen

Pittige lamskoteletten en avocadosalsa

Pers de citroen en doe het sap in een schaal. Snijd de avocado in kleine blokjes en meng met citroensap. Voeg de ...
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Zeewolf met kappers en basilicum

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de zeewolf in gelijke stukken, leg hem in de ovenschotel en besprenkel hem met citroen. Laat dit gedurende ...
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Zoetzure pikante kip met ananas en rijst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de ajuin en look fijn, stoof ze daarna aan in een pot in wat zonnebloemolie. Voeg ook een mespuntje cayennepeper, ...
Ingrediënten: kippenfilets, ananas, babymaïs, broccoli, bamboescheuten
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Thais 4 personen