Exotisch fruittaartje van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, papaya, kokosrasp, passievruchten, pompelmoes
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Panna cotta met lavandel en compote van ananas
Ingrediënten: volle room, suiker, gelatine, lavendelsiroop, ananas
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Indiaas rijstdessert of 'kheer'
Ingrediënten: kokosmelk, volle melk, suiker, basmatirijst, rozijnen
Chai rijstpap met mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kardemom, roze peper, zwarte peper, venkelzaad, korianderzaad
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Chocoladetaart op West-Indische wijze
Crema catalan
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: melk, suiker, de schil van een halve citroen en een halve sinaasappel, kaneelstokje, steranijs
Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van