Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de alcoholvrije sangria: Giet de sangria in een kan. Voeg ijsblokjes toe.  ...
Ingrediënten: druivensap (rood, bio), komkommer, munt, limoen, kaneelstokjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Vareniki: Russische ravioli gevuld met aardappel en ajuin

...
Ingrediënten: bloem, water, ei, zout, aardappelen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Russisch Hoofdgerecht 4 personen

Aardappelsla en rode bieten met cottagecheese

Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals

Was de aardappelen, snijd ze in kwartjes en maak er stukken van ongeveer 3cm van. Verwijder eventueel ook taaie ...
Ingrediënten: rode aardappelen met schil, citroen, verse tijm, bosje verse dille, gekookte rode biet
Beginner Minder dan 15 minuten Scandinavisch 4 personen

Kaneelbolletjes uit Zweden

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Giet de melk en de room in een steelpannetje en warm zachtjes op. Voeg de kardemon en de boter toe en laat mee ...
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Dessert 4 personen

Pita's met zelfgemaakte notenburgers

Ann Vertriest

Verwarm de oven voor op 180°. Leg de walnoten op een bakplaat en zet ze gedurende 6 minuutjes in de oven. Haal ...
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 4 personen