Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Toast met pesto
Ingrediënten: pijnboompitten, basilicumplanten, pecorino kaas, geraspt, knoflook, ontveld, olijfolie
Aardbeienblokjes met munt
Italiaanse croque monsieur
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Gandaham, verse basilicum, boter, mozzarella, tomaten