Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook
Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken