Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze

Was de mosselen en de venusschelpen grondig. ...
Ingrediënten: chilipepertje, groene selder, look, ui, venusschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Laat de bouillon een 5 tal minuten trekken met de gember, rode peper en citroengras. ...
Ingrediënten: visbouillon, shiitakes, Sint-Jacobsvruchten, wortelen, selder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Giet het sap van de krab af. Duw goed uit.  ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Pittige kokos- en noedelsoep

...
Ingrediënten: Quorn stukjes, gedroogde champignons (shiitake, oesterzwam, porcini), Thaise rode curry pasta, afgeroomde kokosmelk, Parijse champignons
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie

Dagny Ros Asmundsdottir

Verhit de olie in een kookpot en voeg toe: 2 fijngehakte stengels limoengras, 2 geplette teentjes look, een halve ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Was de bleekselder goed en haal de stengels van elkaar. Trek de blaadjes eraf en hou deze bij om de wokschotel ...
Ingrediënten: bleekselder, vijfkruidenpoeder, rijst, appelen (bijv. boskoop), zeezout
Beginner Minder dan 15 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Tom Yam Kung

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de glasnoedels gaar. Giet af en spoel onder koud water ...
Ingrediënten: ongepelde zoete garnalen, glasnoedels, arachideolie, visfumet, rode currypasta
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Thaïse steaksalade

Maak een mengsel van fijngemalen korianderzaadjes, droge chilivlokken, zout en sechuanpeper. Wentel de steaks hierin ...
Ingrediënten: wortels, steak van goede kwaliteit, verse peterselie, verse koriander, chilipepertje
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Scampisoep met kokos

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe een beetje boter in de wok en bak de scampi aan. Snijd de look en voeg deze eraan toe. ...
Ingrediënten: room, koriander, tomaten, peultjes, sap van 2 limoenen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Nori met tonijn

Luc Bellings - Sofie in de keuken van

Schil de meiraapjes en snij de biowortels en de meiraapjes met de mandoline in dunne schijfjes ...
Ingrediënten: biowortelen, meiraapjes (ijspegels), erwten (geblancheerd), erwtenscheuten, muntblaadjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen