Tom Yam Kung

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de glasnoedels gaar. Giet af en spoel onder koud water

  2. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal

  3. Verhit de koppen en carcassen van de garnalen in arachideolie. Doe er de rode currypasta, kurkuma en rietsuiker bij. Deglaceer met vissaus en visfumet. Laat pruttelen

  4. Versnijd de paprika, babymaïs, gember, citroengras en chilipeper

  5. Verwijder de koppen en carcassen uit de pan en voeg er de gesneden groenten, sluimererwten en limoenblaadjes aan toe. Laat +/- 3 minuten opkoken en doe er als laatste de garnalen, noedels en limoensap bij

  6. Serveer in een diepe kom. Werk af met enkele korianderblaadjes en een stukje limoen

0
Nog geen stemmen