Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Kruidendipsaus
Ingrediënten: PH lookkruiden, peper, zout, muskaatnoot, rozemarijn
Witte bonensla
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Oriëntaalse marinade
Ingrediënten: chilipeper, Chinese 5-kruiden mix, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, knoflook
Noten-vijgenbrood
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker
Gepekelde citroen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, citroen, mosterdzaadjes, afgestreken th lepel koenjit, rode chilipeper
Americain préparé
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen rundvlees, garnituur, gehakte peterselie, ajuin, mosterd