Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Shiitakesoep met kokos, koriander en paling
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zoete ui, shiitake (paddenstoelen), boter, knoflook, peper
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Komkommersoep met Griekse yoghurt en roze peper
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ui, look, chilipepertje, kaffirblaadje, citroengras
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Taartje met roquefort, druiven en walnoten
Ingrediënten: bladerdeeg, roquefort, room, trosje druiven, walnoten
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout