Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aziatisch kippensoepje, varkenskroon met dauphine aardappelen en blackwellsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ui, lente-ui, prei, look, citroengras
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Gerookte rode biet met gegrilde biefstuk en cottagecheesevinaigrette
Ingrediënten: rode bieten, verwijder de uiteinden, bosje verse rozemarijn, pluk de blaadjes, rode wijnazijn, extra vierge olijfolie, zeezout en versgemalen zwarte peper
Taart met braambessen en appels
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, boter (+ extra voor invetten), basterdsuiker (+ extra voor bestrooien), Bramley appel (in 16 partjes), Cox appels (in 8 partjes)
Soort soufflé van rabarber en custard
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Romige rijstpudding met supersnelle aardbeienjam
Ingrediënten: meringue, verkruimeld, poedersuiker, aardbeien, schoongemaakt en uitgelekt (enkele voor garnering), dessertrijst, vanillesuiker
Lamsbout met Queen blend Fannings
Ingrediënten: peper, Queen Blend Fanningsthee, boter, lamsbout, zout
Open Keuken met Sandra Bekkari: Choucroute de la mer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari