Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Risotto met girolles, cantharellen en merg
Pansonti con zucca e salvia (verse halvemaantjes gevuld met pompoen en salie)
Ingrediënten: butternut pompoen, verse oreganoblaadjes, verse salieblaadjes, zout en peper, boter
Ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze peper en peterselie)
Ingrediënten: zachtkokende aardappelen, gerookte zalm, in hele kleine blokjes, witte ui, fijngehakt, boter, ricotta
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Garnalenbisque
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd