Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, poedersuiker, amandelpoeder
Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Appel- en perencake met rozijnen en rum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wafels met chocoladesaus en koffieslagroom
Ingrediënten: kardemompeulen, magere melk, donkere chocolade, zeste van 1 sinaasappel, sojaroom (om op te kloppen)
Omgekeerde crumble van appel en blauwe bessen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn