Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mozzarellakroketjes met pikante tomatensaus
Ingrediënten: mozzarella cuisine, panko, ei, peper, bloem
Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Kinderspel: pizzapops, heerlijke pizzaballetjes op een stokje
Ingrediënten: pizzadeeg, ketchup, , lollystokjes, ananas
Italiaans geroosterde vijgen
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker