Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Barbarie-eend
Ingrediënten: suiker, bruine fond, balsamico azijn, sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden), zout
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Taartje met tomaat
Ingrediënten: tomaten, kant-en-klaar bladerdeeg of kruimeldeeg, tapenade, emmentaler of comtékaas, maanzaadjes
Kastanjekroketjes
Ingrediënten: ui, gesnipperd, voorgekookte kastanjes, vacuüm verpakt, aardappelen, peper en zout, water
Crespeou
Ingrediënten: eieren, zwarte tapenade of olivade, tomaten (in blokjes gesneden en aangestoofd), handvol platte peterselie (gehakt), grote rode paprika (gegaard in de oven op 180°C, gepeld en fijngemixt)
Gandaham sushi
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: rijpe avocado's, Gandaham, nori-vellen, kruidenkaas, platte kaas of yoghurt
Aardappelkroketjes
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: aardappelpuree, melk, boter, peper, zout