Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Roquefortsalade met warme croutons en spekblokjes
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: rode wijnazijn, Olijfolie (Extra Vierge), roquefortkaas, fijngesneden bieslook, walnoten (in plakjes)
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Fajita's met kip en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tortillabladeren, ijsbergsla, kippenborsten, barbecuekruiden, Italiaanse kruiden
Wrap met kip en sla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sla, maistortilla's, kippenborsten, roomkaas, kersttomaten
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)