Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Ananas met margaritasorbet en limoen
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: cointreau, tequila, limoensap, suikersiroop, gehakte koriander
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Tarte citron
Ingrediënten: pâte sucrée of 1 vel kruimeldeeg, gedroogde bonen, citroenen, suiker, koude boter in blokjes
Feestelijke toast champignon
Ingrediënten: kippenbouillon, brood, parijse champignons, enokitake, pied bleu
Pastinaaksoepje met amandelgratin
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Hartige flensjes
Ingrediënten: spekblokjes, gesmolten boter, arachide-olie, gehakte peterselie, melk