Pizzetta's Hawaï en Prosciutto

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video voor de handige instructies. ...
Ingrediënten: sjalot, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes (uit blik), Provençaalse kruiden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen

Jordy Geuens

Snij met een vormpje sterren, hartjes, … uit een vel bladerdeeg, duw er een satéstokje in en leg ze op een bakplaat ...
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten

Pieter Declercq

Verkruimel de feta. Doe in een maatbeker. ...
Ingrediënten: feta, Griekse yoghurt, olijfolie, zongedroogde tomaten, zeezout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Toast met ricotta, druiven en rozemarijn

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de toast aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Bruschetta met sardines en tomaten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de bruschetta aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: volkoren speltbrood , tomaten, olijfolie, knoflook, versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Italiaans geroosterde vijgen

Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. ...
Ingrediënten: verse vijgen, dunne Italiaanse ham (60gr), honing, balsamicoazijn, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake

Mitch Coldenhoff

Mix de basilicum, pijnboompitten, teentjes look en de olijfolie in een blender. Proef en kruid af met peper en ...
Ingrediënten: cacaopoeder, basilicum, tomaten, parmaham, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Pastasalade met zongedroogde tomaatjes en koekje met honing en chocolade

Mitch Coldenhoff

Pastasalade: Kook de pasta gaar in kokend gezouten water. Als de pasta gaar is in een vergiet gieten en afspoelen ...
Ingrediënten: mozzarella, gehakte peterselie, peper, zout, boterkoekjes (petit beurre)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de bladerdeeghapjes: Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de vierkante bladerdeegvelletjes in 4 en leg ze ...
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen