Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rodebietenslush: masseer de limoen. Halveer en pers uit. Meng selderijzout met chili. ...
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Gegrilde asperges en oesterzwammen met venkelslaatje, seitangehakt en lavash

Trek de oesterzwammen in stukken. Vet de asperges en oesterzwammen in met olijfolie. Zet een grillpan op de ...
Ingrediënten: groene asperges, oesterzwammen, venkel, sinaasappel, seitangehakt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 2 personen

Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de havermoutballetjes: Meng de havermout, pindakaas, lijnzaad, honing en in stukjes gesneden chocolade ...
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Beginner Meer dan 90 minuten Amerikaans 4 personen

Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Lenterolletjes met gekonfijte pompoen en chocolade energy bars met gepofte quinoa

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de energy bars: Smelt de kokosolie. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de biscuit: Verwarm de oven voor op 190°C.  ...
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Beginner Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Schil de schorseneren eerst ongewassen boven een stuk krantenpapier. Dit gaat het gemakkelijkst met een dunschiller. ...
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de bodem: smelt het kokosvet. Doe de koekjes in een cutter en mix fijn. Meng de gemalen koekjes met de koekjes. ...
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Beginner Meer dan 90 minuten Amerikaans Dessert 4 personen