Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Lamskoteletten met rode wijn, rozemarijn en knoflookboter
Ingrediënten: rode wijn, olijfolie, verse fijngehakte rozemarijn, lamskoteletten, boter (bv. Kerrygold)
Vol-au-vent met balletjes en frietjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gegrilde lamskeftakebabs met pistachenoten en een pikante slawrap
Ingrediënten: citroen, sumak (eventueel te vervangen door de fijngeraspte schil van 1 citroen), komijnpoeder, chilipoeder, verse tijmblaadjes
De Feestkeuken van Sofie: hindefilet Grand Veneur, fruittaartjes en pommes Macaire
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Duif, langzaam gegaard, erwtjes en toast van foie gras
Fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en cornes de gattes-aardappelen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: fazant, stronken witloof, peper en zout, muskaatnoot, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Zalm in een korstjasje
Ingrediënten: hele zalm van 900 à 1000 gr, eieren, bladerdeeg (bij de bakker te kopen), peper en zout,