Pasta met sugarsnaps en pesto van postelein
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, winterpostelein, pijnboompitten (geroosterd), look, olijfolie
Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus
Ingrediënten: kabeljauwfilets van 200 gr, olijfolie, versgemalen peper en zout, bladpeterselie, gepelde ui
De ideale restverwerking: groentenquiche
De klassieker der ovenschotels: Hachis parmentier
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelpuree , boter, ui, peper en zout, (lams)gehakt
Thaiburger met Aziatische salade
Slaatje met geroosterde peren
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Kip met rijst en curry
Ingrediënten: kippenfilets, selder, appel, tomaten, boter
Smeus met mousselinesaus en garnaaltjes van Kürt en Roel
Ingrediënten: aardappelen (vastkokend), peper, zout, nootmuskaat, zure room