Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
De ideale restverwerking: groentenquiche
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Chateaubriand met bearnaisesaus en groentenfrietjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: chateaubriand , olijfolie, Provençaalse kruiden , half boter, half olijfolie, pastinaken
Lamsgebraad in bladerdeeg met spinazie en champignons
Vol-au-vent met balletjes en frietjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Orloffgebraad met kroketjes en archiducsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkensgebraad (met speklaagje), half belegen Hollandse kaas, gekookte ham, boter, peper