Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers