Kraaibiefstuk met frieten en gegrilde sjalot

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd dikke frieten uit de aardappelen. Kook de frieten eenmaal op (zodat ze half gaar zijn). Steek de frieten ...
Ingrediënten: olijfolie, rode wijn, rozemarijn, laurier, tijm
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Asperges met garnalen en hollandaisesaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water. ...
Ingrediënten: Asperges, water, witte wijnazijn, eieren, eidooiers
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Knolselder met saus van peterselie en kappertjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was de knolselder en snijd hem in 4. Kook de knolselder super gaar in water met de groentebouillon ...
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Salade van broccoli met hazelnoot en feta

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de broccoli in roosjes. Stoom 1’ op 110° in de stoomoven. ...
Ingrediënten: broccoli, hazelnoten, sojasaus, fetakaas, rode ui
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Lasagne met prei en ham

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de gewassen prei in fijne ringen. ...
Ingrediënten: lasagne blaadjes, , ham, boter, bloem
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Stoemp met Hervekaas, rozemarijn en gerookte forel

Albert Verdeyen

Laat de forelfilets een nacht in melk weken. ...
Ingrediënten: aardappelpuree, gerookte forelfilets, melk, zachte Hervekaas, room
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauw met mosterdsaus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kruid de visfilets met peper en zout. Haal de filets door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets (120 à 140gr), Alpro soya Bakken en Braden, peper, zout, bloem
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Luikse salade uit de stoomoven

Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken

Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer ½ cm. Snijd de boontjes ongeveer even groot als de aardappelblokjes. Stoom ...
Ingrediënten: Breydelspek, Charlotte aardappelen, boontjes, pijpajuinen, mayonaise
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Salade 4 personen

Hamburgers met stoemp

Albert Verdeyen

Meng in een grote kom de cheddar, de tomaten, de ui, de augurken en de fijngesneden sla. Breng op smaak en voeg ...
Ingrediënten: aardappelpuree, vierkante sneden cheddar, in blokjes gesneden, tomaten, in blokjes gesneden, ui, gesnipperd, augurken, fijngesneden
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Tagliata

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Laat het vlees op kamertemperatuur komen. ...
Ingrediënten: dikke entrecote, boter, rucola, waterkers, platte peterselie
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen