Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
De ideale restverwerking: groentenquiche
Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Chateaubriand met bearnaisesaus en groentenfrietjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: chateaubriand , olijfolie, Provençaalse kruiden , half boter, half olijfolie, pastinaken
Lamsgebraad in bladerdeeg met spinazie en champignons
Orloffgebraad met kroketjes en archiducsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkensgebraad (met speklaagje), half belegen Hollandse kaas, gekookte ham, boter, peper
Tajine van kip met cashewnoten en abrikoos