Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Wafels zonder melk en eiwit
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, margarine of sojaboter, eigelen, sojamelk
Bake My Day: confituurtaart met abrikozenconfituur en tijmkorst
Ingrediënten: bloem, amandelpoeder, Bourbon vanille suiker Dr. Oetker, zout, vanillestokje Dr. Oetker
Gouden paaseitjes met aardbeienmousse en suikerspin
Vanillewafels, kiwi en ijs van bosvruchten
Ingrediënten: vanillewafel, kiwi, Bosvruchten roomijs (Sofie Dumont), basilicum, blauwe bessen
Cupcake met wortel en courgette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: wortel, courgette, olijfolie, havervlokken, ongepelde amandelen
Flensjes met banaan en chocolade
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, vanillesuiker, volle melk, eieren
Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Banana split: chocolade, banaan en vanille-ijs
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van