Snelle ketchup à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dipsaus met rode biet en feta
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Broodje met tonijnsalade, rode paprika en lente-uitjes
Ingrediënten: citroen, rode paprika, lente-ui, tonijn (uit blik), vetstof bv. Becel pro.activ Délice
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Dipsaus met curry en yoghurt
Gebakken rijst met ei en prei
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: basmati rijst, prei, ajuin, Fama (bakboter), Thaïse kruiden
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander