Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Caesarsalad met ham en Comté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Krabbenpoten op de grill met limoenboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Bruscetta met feta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe tomaten, feta, rond wit boerenbrood, knoflook, verse basilicum
Antipasti
Ingrediënten: parmaham, coppa, salami, opgelegde artisjokken, incapepertjes
Carpaccio met anjovis
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rundercarpaccio, mayonaise, gezouten ansjovissen, water, kappertjes