Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Griekse yoghurt met acaciahoning en muesli

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, honing, havervlokken, amandelschilfers, pecannoten
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes

Sofie Dumont

Verwarm de oven voor op 230 °C.  ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, poedersuiker, amandelpoeder
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 6 personen

Fruitflapjes met kiwi en mango en gevulde knijpzakjes met banaan en avocado

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het deeg van de flapjes: Snij de boter in stukjes. Doe de boter, bloem, suiker, zout in een cutter. Cutter ...
Ingrediënten: bloem, blonde suiker, zout, boter, ijskoud water
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Appel- en perencake met rozijnen en rum

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Laat de rozijnen weken in rum. ...
Ingrediënten: boter (zacht, op kamertemperatuur), rietsuiker, appel, peer, eieren
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue

Voor de rijstpap: Snij een vanillestok overlangs. Warm de 300g melk op met de vanillestok. Gaar de dessertrijst ...
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Frambozentaart met banaan, limoen en marsepein

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Gebruik je diepvriesframbozen? Laat ze dan eerst ontdooien. ...
Ingrediënten: bananen, limoen, honing, marsepein, bloem
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Chocolade-krokantje met koffieroom, praliné en karamel

Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Chocoladekoekjes: 90 g boter smelten. 90 g bloemsuiker, 75 g bloem en 15 g cacaopoeder mengen met 3 losgeklopte ...
Ingrediënten: chocolade, hazelnoten, boter, bloemsuiker + wat extra, bloem
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Wafels met chocoladesaus en koffieslagroom

Sofie Dumont

Smelt de boter op een zacht vuurtje en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: kardemompeulen, magere melk, donkere chocolade, zeste van 1 sinaasappel, sojaroom (om op te kloppen)
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Omgekeerde crumble van appel en blauwe bessen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de crumble. Meng amandelpoeder, bloem, rietsuiker en de zaadjes van de vanillestok met stukjes koude ...
Ingrediënten: appelen (bv Jonagold), blauwe bessen, appelsien, honing, kokosolie
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen