Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Passievruchtenravioli met champagnesabayon
Fraisier
Ingrediënten: ongezouten zachte boter, fijne suiker, losgeklopte eieren, gewone bloem (gezeefd), bakpoeder
Lekkere petitfours
Frambozentaartje met een Bretoense crumble
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, boter, gezouten boter, suiker, cassonade
Gateau St. Honoré
Ingrediënten: bladerdeeg, fijne suiker, geklopte slagroom, banketbakkersroom, Grand Marnier
Chocoladetaart op West-Indische wijze
Vacherin glacé
Ingrediënten: grote eiwitten, suiker, witte wijnazijn, maïzena, slagroom
Mogador
Croquembouche- soezentoren
Ingrediënten: boter, melk, water, bloem, zout