Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eiwit (ongeveer 5 eitjes), suiker, broyage (200 gr amandelpoeder en 200 gr bloemsuiker), sweetmix, vanillestok
Café gourmand: praline met granaatappelpitjes, aardbei met chocolade en frambozensoepje
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pure chocolade 72%, granaatappelpitjes, aardbeien, geroosterde amandelschilfers, diepvries frambozen
Amandelsoezen met chocolade banketbakkersroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: water, melk, boter, suiker, zout
Madeleines met citroenzeste
Frangipanetaartjes van Sofie Dumont
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bloem, zachte boter , ei , vanillesuiker , zachte boter
De wereldberoemde tarte tatin
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: vanillepeul, calvados, fijne suiker, eetappels (zoete en zure), bladerdeeg
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas