Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Chocolade-krokantje met koffieroom, praliné en karamel
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: chocolade, hazelnoten, boter, bloemsuiker + wat extra, bloem
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Aardbeien met geitenkaas, balsamico en boterwafel
Ingrediënten: Chavroux, room, melk, bloemsuiker, aardbeien
Chocoladetaart van Jurgen
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, cacaopoeder, eieren, suiker, water
Passievruchtenravioli met champagnesabayon
Fraisier
Ingrediënten: ongezouten zachte boter, fijne suiker, losgeklopte eieren, gewone bloem (gezeefd), bakpoeder
Lekkere petitfours
Bresiliennetaart met gekarameliseerde hazelnoten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zachte boter, (riet)suiker, vanillestokje, zout, ei