Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Geroosterde venkel- en wortelsoep met gember
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kokosrasp (of gemalen noten), havermout, agavesiroop (of honing), bakpoeder, kaneelpoeder
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van