Havermoutpannenkoekjes met kaneelappeltjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Paashaasbrood met lentedipsaus en rauwe groentjes
Ingrediënten: brood, pistolet, snoepjes, verse peterselie, kerstomaatjes
Tartaar van zalm en venkel met blauwe bessen en Synergie brood
Toast met gerookte makreel, spinazie en gepocheerd ei
Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel
Heerlijk wakker worden: ontbijtslang met spek en eitjes
Ingrediënten: pistolets (piccolo), pistolet, pistolet (puntvormig), eieren, room
Eieren in tartaarsaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: paneermeel, mayonaise, fijngehakte kappertjes, sjalot, peterselie
De Kleine Chefs: de lekkerste choco ter wereld
Ingrediënten: room of melk, honing of suiker, fondantchocolade, gezouten boter,