Pasta met sugarsnaps en pesto van postelein

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pesto en pasta aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, winterpostelein, pijnboompitten (geroosterd), look, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder buitenste bladeren van de sucrine. Snij grof en bak in een pan. ...
Ingrediënten: Comté kaas, sucrines, truffel, zure room, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Broodjes 4 personen

Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus

Was en droog de bladpeterselie. Verwijder de steeltjes. Pel de uien en snijd ze in grove stukken. ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets van 200 gr, olijfolie, versgemalen peper en zout, bladpeterselie, gepelde ui
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

De klassieker der ovenschotels: Hachis parmentier

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200°C. Laat een klontje boter smelten in de pan. Hak een ui fijn en laat aanstoven. Kruid ...
Ingrediënten: aardappelpuree , boter, ui, peper en zout, (lams)gehakt
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Slaatje met geroosterde peren

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de peren: was de peren. Snij ze middendoor en verwijder het klokhuis. Tip: dit gaat gemakkelijk ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Smeus met mousselinesaus en garnaaltjes van Kürt en Roel

Schil de aardappelen. Snij in stukjes. Kook ze gaar in water met een snuifje zout. Giet af. ...
Ingrediënten: aardappelen (vastkokend), peper, zout, nootmuskaat, zure room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Hartige croque monsieur met kip en pesto of zoete croque met peperkoek en mandarijn

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

...
Ingrediënten: rozijnenbrood, bananen, volkoren peperkoek, mandarijntjes, chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gegrilde botervis, bulgur en vinaigrette met ansjovis en kappertjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de bulgur gaar in 15 minuten. Voeg een kippenbouillonblokje toe aan het water. ...
Ingrediënten: botervis (180g per persoon), boter, maïsolie, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snijd de maïs van de kolven en een sjalotje fijn. Verwarm olijfolie in een pan. Bak hierin de sjalot en maïs. ...
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen