Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, poedersuiker, amandelpoeder
Appel- en perencake met rozijnen en rum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Chocolade-krokantje met koffieroom, praliné en karamel
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: chocolade, hazelnoten, boter, bloemsuiker + wat extra, bloem
Wafels met chocoladesaus en koffieslagroom
Ingrediënten: kardemompeulen, magere melk, donkere chocolade, zeste van 1 sinaasappel, sojaroom (om op te kloppen)
Omgekeerde crumble van appel en blauwe bessen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van